Op Maat Gemaakte Wielen en Tandwielen in POM, PU en PA6

De Laser Frezer is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte wielen en tandwielen. Wil je een standaard moduul tandwiel ontwerpen dan kun je op deze website terecht. Heb je iets “exotisch” nodig dan helpen wij je graag verder! Wij begrijpen daarnaast dat de keuze van het juiste materiaal van cruciaal belang is voor de prestaties en duurzaamheid van de uiteindelijke producten. Daarom bieden wij een breed scala aan materialen, waaronder POM, PU en PA6, om aan al je behoeften te voldoen.

POM (Polyoxymethyleen)

POM, ook bekend als acetaal, is een hoogwaardig technisch polymeer dat wordt gekenmerkt door uitstekende mechanische eigenschappen, slijtvastheid en lage wrijvingscoëfficiënten. Deze eigenschappen maken POM bij uitstek geschikt voor toepassingen waar precisie en een soepele werking van essentieel belang zijn. Onze POM-wielen en tandwielen zijn perfect voor situaties waarin hoge belastingen en extreme omgevingsomstandigheden voorkomen.

Toepassingen:

  • Transportbanden
  • Machines in de levensmiddelenindustrie
  • Medische apparatuur

PU (Polyurethaan)

Polyurethaan (PU) staat bekend om zijn uitzonderlijke slijtvastheid, elasticiteit en schokabsorptie. Het materiaal is ideaal voor situaties waarin flexibiliteit en veerkracht cruciaal zijn. Onze op maat gemaakte PU-wielen en tandwielen bieden uitstekende prestaties en duurzaamheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Toepassingen:

  • Industriële transportvoertuigen
  • Rollend materieel in magazijnen
  • Fitnessapparatuur

PA6 (Polyamide 6)

Polyamide 6 (PA6) is een uitstekend materiaal met een hoge sterkte en taaiheid, en het is bestand tegen slijtage en corrosie. Onze op maat gemaakte PA6-wielen en tandwielen zijn perfect voor zware toepassingen waar betrouwbaarheid en lange levensduur essentieel zijn.

Toepassingen:

  • Machinebouw
  • Automobielindustrie
  • Landbouwmachines

Geavanceerde Productiemethoden

Wij beschikken over geavanceerde productiemethoden, waaronder draaien, frezen en laserbewerking. Om ervoor te zorgen dat jouw op maat gemaakte wielen en tandwielen aan de hoogste normen voldoen selecteren wij de beste productiemethode. Onze vakmensen werken nauwkeurig en efficiënt om producten van topkwaliteit te leveren die aan jouw specificaties voldoen.

Ben je op zoek naar op maat gemaakte wielen en tandwielen in POM, PU of PA6? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw project kunnen ondersteunen met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Webshop maatwerk tandwielen, wielen en geleideblokken

Momenteel zijn we hard aan het werk om onze passie voor precisie-engineering en op maat gemaakte oplossingen met jou te delen. We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we binnenkort (q1 2024) onze nieuwe webshop lanceren, waar jij de volledige controle hebt over het ontwerpen en bestellen van jouw eigen tandwielen, wielen en tandheugels.

Maatwerk voor Jouw Project

We begrijpen dat jouw project uniek is, en daarom is maatwerk de sleutel tot succes. Met onze aanstaande webshop heb jij de mogelijkheid om jouw tandwielen, wielen en tandheugels volledig aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu werkt aan industriële machines, transportvoertuigen of precisie-instrumenten, ons platform biedt jou de tools om de perfecte onderdelen te creëren.

Snelle Levering en Hoogwaardige Kwaliteit

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom streven we ernaar om jouw op maat gemaakte onderdelen snel te produceren en te leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. We maken gebruik van geavanceerde productiemethoden en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw bestelling aan jouw verwachtingen voldoet.

Deskundig Advies

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw tandwielen, wielen of tandheugels? Ons team van ervaren engineers staat klaar om jou te assisteren. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, het optimaliseren van jouw ontwerp voor prestaties, of het beantwoorden van technische vragen, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Houd onze website in de gaten voor de officiële lancering van onze webshop.

Tandwielen en wielen op maat bestellen