Signing Lasersnijden voor de IAA in Frankfurt 2019

Wij zijn in diverse branches actief en één van die branches is de reclame tak. Voor die reclametak hebben we diverse items gelaserd voor de IAA in Frankfurt. Signing lasersnijden is een tot op heden nog weinig ontdekte bewerkingsmethode. Vreemd aangezien de materialen die gebruikt worden voor signing super mooi te lasersnijden zijn door o.a de snelheid en randafwerking.

Het materiaal wat we hebben gebruikt is Acrylaat (PMMA/Plexiglas). Dit materiaal is de meest gebruikte kunststof in de reclame industrie en het wordt voornamelijk gebruikt wordt voor “freesletters”. Acrylaat laat zichzelf heel mooi lasersnijden in allerlei vormen en maten. Een extra voordeel voor het lasersnijden van Acrylaat is dat de randafwerking subliem en glashelder is. Door onze grootformaat laser zijn wij in staat om zonder problemen grote delen te lasersnijden. Dit, in combinatie met onze snelle levertijd, is een van de redenen waarom wij zijn gevraagd om producten te leveren voor de IAA.

De IAA is een internationale tentoonstelling voor de grootste automerken en de beste en nieuwste auto’s ter wereld. Op deze tentoonstelling wordt vanzelfsprekend alles uit de kast gehaald om goed voor de dag te komen. Onderlinge merken staan op deze beurs tegenover elkaar en alles moet hierdoor tiptop voor elkaar zijn. Wij hebben voor SEAT een aantal reclame objecten gelaserd. Deze objecten zijn te bewonderen op de IAA beurs (12 tot 22 september 2019) in Frankfurt.

Signing lasersnijden voor de IAA 2019

Trots

Uiteraard zijn wij trots dat onze Eye catchers mogen “shinen” op de IAA. De IAA is een van de voornaamste auto shows in Europa en de rest van de wereld. De kwaliteitseisen zijn enorm en wij zijn zonder problemen van A tot Z door de kwaliteitscontrole gekomen. De werkdruk was hoog en voor ons team zijn er diverse overuren in dit project gaan zitten maar het resultaat mag er zijn. Bekijk onderstaand filmpje voor een indruk van SEAT op de IAA, en let vooral op de letters die aan de wand hangen!