Freesletters lasersnijden voor reclame doeleinden

Lasersnijden voor de signing- en reclamebranche

Wij fabriceren kunststof freesletters voor de signing- en reclamebranche met behulp van laser-snijtechniek. Je hebt voor een nieuw reclame project kunststof gesneden producten nodig en bent op zoek naar bijvoorbeeld freesletters of logo’s uit acrylaat. Vaak zijn de doorloop- of levertijden te lang waardoor jouw klant ook langer moet wachten. Bij De Laser Frezer krijg je binnen 1 werkdag een offerte en ligt de gemiddelde levertijd tussen 4-7 dagen. Wil je de touwtjes volledig zelf in handen hebben? Dan kun je tevens gratis gebruik maken van ons online offertesysteem. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kunststof letters en logo’s

Jaarlijks snijden wij honderden logo’s en letters voor signing en reclamebedrijven verdeeld door Nederland en België. Doordat wij intern ook werken met design software zoals Adobe Illustrator en Photoshop kunnen wij je begeleiden in het proces van ontwerp tot product. Door de brede en diepe kennis over verschillende soorten kunststoffen kunnen wij innoverend advies geven om jouw ideeën nog beter te maken.

Voor huidige klanten in de signing en reclamebranche snijden wij onder andere freesletters, logo’s en folderhouders op maat. Dit soort producten vervaardigen wij uit bijvoorbeeld Acrylaat, Polycarbonaat of PET-G.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.