Schuim Interieur Lasersnijden

Wij snijden voordelig schuim onderdelen voor o.a. de verpakkingsindustrie, retail en flightcase bouwers.
Ook voor het snijden voor op maat gemaakte schuim interieurs voor Pelicases ben je bij De Laser Frezer aan het juiste adres. Pelicases worden gebruikt voor diverse toepassingen maar de basis is altijd beschermen van wat er in de Pelicase zit. Wij maken een schuim interieur op maat voor alle vormen en maten Pelicases. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grote hoeveelheden maar ook voor enkel stuks kun je bij ons terecht. Om een goed interieur voor je Pelicase te kunnen produceren hebben we correcte snijtekeningen van je nodig. Uiteraard kunnen wij ook meehelpen met het ontwerp van je interieur tegen ons ontwerp/teken tarief van €60 ex btw per uur.

Let wel op dat wij alleen aan bedrijven leveren en niet aan particulieren. 

  • Schuim interieur Lasersnijden tot ca 20mm
  • Een groot interieur opbouwen uit lagen van 20mm
  • Gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen
  • Persoonlijk advies
  • Online offertes aanvragen
  • Levering in binnen en buitenland
  • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks

Foam soorten geschikt voor Pelicase:

Schuim interieur Lasersnijden voor Pelicases

Wij Lasersnijden diverse soorten en groottes schuim. In principe is er geen Pelicase zo groot, of wij kunnen er een insert/inlay of schuim interieur voor maken. Wij hebben een standaard materiaal soort voor het produceren van Pelicase interieurs. Het materiaal wat we gebruiken is standaard PE-Foam. Dit materiaal is erg sterk en heeft een luxe uitstraling. Wij leveren sowieso interieurs tot 3 lagen dik aan elkaar verlijmd, dus 60mm hoog. Heb je meer dan 3 lagen nodig dan zullen we de mogelijkheden hierover moeten bespreken. De resultaten bij meerdere lagen zijn in feite prima maar er ontstaat wel kwaliteitsverschil tussen gefreesde interieurs en Lasergesneden interieurs. In principe valt het allemaal mee maar we stemmen liever vooraf één en ander af dan dat we er achteraf over moeten discussiëren. Door het lasersnijden van schuim lagen zal het interieur aan zowel binnen als buitenkant een minder strak uiterlijk hebben dan wanneer het gefreesd wordt. Daar tegenover staat dat de kostprijs van een Lasergesneden interieur vele malen goedkoper is en gedetailleerder geproduceerd kunnen worden.
Neem voor vragen over jouw soort Foam intereieur altijd contact met ons op.

Schuim Lasergraveren

Het lasergraveerproces kan worden gebruikt om patronen en ontwerpen in het schuimoppervlak te maken. Lasergraveren kan ook worden gebruikt om informatie, zoals bijvoorbeeld een type, serie of artikelnummer op een voorwerp te vermelden. Het contrast van een gravering is laag. Uiteraard is ook het graveren van je bedrijfslogo in het Pelicase interieur mogelijk!

Pelicase zonder schuim interieur

Laat je Pelicase interieurs door De Laser Frezer maken

Wij voeren de volgende Laserbewerkingen uit: