lasersnijden kunststof voor jachtbouw

Lasersnijden voor de scheepsbouw

Wij fabriceren kunststof onderdelen voor de scheepsbouw met behulp van laser-snijtechniek. Je hebt voor een nieuw project kunststof gesneden onderdelen nodig en bent op zoek naar bijvoorbeeld pakkingen uit POM. Vaak zijn de doorloop- of levertijden te lang waardoor jouw planning in gevaar kan komen. Bij De Laser Frezer krijg je binnen 1 werkdag een offerte en ligt de gemiddelde levertijd tussen 4-7 dagen. Wil je de touwtjes volledig zelf in handen hebben? Dan kun je tevens gratis gebruik maken van ons online offertesysteem. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kunststof halffabricaten

Jaarlijks snijden wij o.a. duizenden kunststof pakkingen voor scheepsbouwers verdeeld door Nederland en België. Mocht je de middelen niet beschikken om snijtekeningen te maken, kunnen onze technisch tekenaars daarbij helpen. Door de brede en diepe kennis over verschillende soorten kunststoffen kunnen wij innoverend advies geven om jouw ideeën nog beter te maken.

Voor huidige klanten in de scheepsbouw snijden wij onder andere pakkingen, tankvullers-ringen, afdekplaten en ramen op maat. Dit soort producten vervaardigen wij uit bijvoorbeeld POM, HDPE of Polycarbonaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.