PE Foam zwart lasersnijden

PE Foam

PE foam wordt gemaakt door kleine zakjes gas op te vangen in het materiaal. Hierdoor daalt de soortelijke massa en wordt vaak een flexibel eindproduct verkregen. Dit soort schuimen worden meestal gemaakt van polymeren. In zogenaamde “open-cellige foamsoorten”, zoals een spons, zijn de holtes met elkaar verbonden en gevuld met lucht. Open cellige schuimen kunnen gemakkelijk worden samengeperst omdat de lucht vrij door de holtes kan stromen. Doordat een spons open cellig is kan hij relatief veel water opnemen. Voor foamsoorten met gesloten cellen zijn de met gas/lucht gevulde zakjes niet op elkaar aangesloten. In plaats daarvan is elke zak volledig omringd met vast materiaal. Wij snijden zowel de open- en gesloten cellen variant PE foam.

PE Foam wordt zoal gebruikt voor: Inlays voor gereedschappen/onderdelen, flightcases en bescherming voor producten in de transportsector.

Benieuwd Naar de Prijs?

Vul je gegevens in en upload je snijtekening. Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte van ons.

Wij kunnen met de bestandstypes .dxf en .dwg direct offertes genereren. Heb je geen snijtekeningen? Onze tekenaars kunnen indien nodig ook schetsen uitwerken.

(Geen zorgen, wij respecteren je privacy)