PE foam lasersnijden

Door onze lasersnijmachines kan PE foam in verschillende vormen en maten worden gemaakt. Denk hierbij eens aan product presentaties, transportbescherming, bescherming voor de fotocamera maar ook bijvoorbeeld de inlays voor gereedschapskisten. Doormiddel van dit materiaal kunnen we uiterst secuur te werk gaan en kunnen we de kleinste schroefjes of juist de grootste onderdelen goed beschermend wegzetten. Of het nu om een gereedschapslade, een koffer of een display gaat, elke verpakking op maat is mogelijk.

PE foam lasersnijden en toepassen

Onlangs mochten we voor Stichting Aap een koffer de bescherming geven die hij nodig heeft. Aan ons om te bepalen wat hiervoor het juiste materiaal is om te lasersnijden. Uiteraard kiezen wij voor PE foam, zodat de juiste bescherming wordt gegeven aan de gereedschappen en deze goed geplaatst kunnen worden zonder te verschuiven. Door verschillende lagen PE foam op elkaar te lijmen, creëren we diepte. Met deze diepte kunnen we zoveel spelen als we willen, zodat elk onderdeel passend is. Omdat we gebruik maken van onze lasersnijmachines, krijg je een zeer gladde snijkant waardoor de onderdelen strak in de uitsneden te klemmen zijn.

Eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn!

Transportwereld

PE foam is een fenomeen in de transportwereld. Het is goed bestand tegen chemicaliën en laat geen vloeistoffen door. Hierdoor is het perfect toepasbaar in de transportwereld. Door onze aanzienlijke voorraad en bewerkingsmogelijkheden kunnen wij soepel inspelen op de behoefte van de klant. Of het nu om grote of kleine aantallen gaat, wij denken graag met je mee.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in lasersnijden? Neem gerust contact met ons op.