De Laser Frezer

De Laser Frezer is jouw totaalleverancier op het gebied van lasergesneden kunststof onderdelen. Met expertise op het gebied van een groot aantal kunststoffen. Wij produceren halffabricaten, onderdelen en eindproducten van zowel technische als designkunststoffen.

Totaal leverancier

Bij ons kun je online al je lasergesneden kunststof onderdelen en plaatmateriaal bestellen. Onze XL machines kunnen onderdelen fabriceren tot een lengte van 3000mm. Onze kleinste Co2 laser snijdt tot maximaal 20 mm acrylaat, en heeft een bewerkbaar oppervlak van 900x1300mm. Voordeel van deze kleine lasersnijder is dat de hoogte van de werktafel tot ca 50cm kan zakken. Hierdoor kunnen er, naast plaatwerk, ook grote en dikkere onderdelen in gesneden en gegraveerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de nabewerking van spuit-giet onderdelen.

Voor de voedingsmiddelen industrie maken we veelvuldig rubberen en siliconen onderdelen. Een voorbeeld hiervan zijn pakkingen en flexibele afdichtingen. Gesneden rubberen onderdelen kunnen desgewenst na het snijden nog ultrasoon gereinigd worden zodat de snijaanslag wordt verwijderd. Afhankelijk van de dikte van het materiaal kunnen we het ook voor je buigen. In de regel geldt dat materialen dunner dan 3mm gebogen kunnen worden. Onze buigmachine kan theoretisch gezien 2500mm buigen, in de praktijk blijkt bij deze lengtes de kwaliteit van de buiging af te nemen. Als maximale buiglengte hanteren we bij een dikte van 1 mm ca 2000mm, bij 3mm dikte ca 1000mm. Uiteraard beantwoorden wij je vragen hieromtrent graag.

  • Gemiddelde levertijd van 4-7 werkdagen

  • 16 Hightech bewerkingsmachines

  • 145 Soorten kunststof voorradig

  • 1148m² Productieruimte

  • Zowel diepe als brede Technische kennis.

  • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks
Vraag nu je offerte aan

Persoonlijk contact

Door zowel brede als diepe technische kennis over lasersnijden en kunststoffen denken we graag met onze klanten mee. Onze klanten waarderen onze persoonlijke en heldere communicatie. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Buiten kantooruren kan er een email gestuurd worden naar [email protected] of er kan gebruik worden gemaakt van de online chat functie. Neem bij vragen en of opmerkingen altijd contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Meer weten?

Wil je meer weten over lasersnijden? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of voor meer informatie. Neem contact met ons op via Chat, bel:+31-528-301-222 of e-mail naar [email protected]

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.

Upload je design