De Laser Frezer

De Laser Frezer is jouw totaalleverancier op het gebied van lasergesneden kunststof onderdelen. Met expertise op het gebied van een groot aantal kunststoffen. Wij produceren halffabricaten, onderdelen en eindproducten van zowel technische als designkunststoffen.

Ontstaan De Laser Frezer

Ons bedrijf is ontstaan door een samenloop van omstandigheden. De oprichter van De Laser Frezer, Rob Tangenberg, is een uitvinder en productieman in hart en nieren. Hij bedenkt regelmatig technische oplossingen voor alledaagse problemen. In eerste instantie werden nieuwe producten met behulp van een 3d printer gefabriceerd, maar dit bleek vrijwel direct een erg langzaam proces. Daarom werd al snel naar een alternatief gezocht. Voor de productie van adapt-r, één van Rob’s uitvindingen, maakte hij veelvuldig gebruik van diverse lasergesneden onderdelen. Naast adapt-r ontwikkelde Rob 360 draaiplateaus, voor de seriematige productie hiervan zou een eigen lasersnijmachine een vereiste zijn. Uiteindelijk werden er hiervoor twee lasersnijmachines aangekocht die, na ca 1,5 jaar productie, ook de start van De Laser Frezer betekenden.

Door het vele extra werk wat De Laser Frezer teweeg bracht werd in 2019 een gedeelte van het FotoProto assortiment afgestoten en overgedragen naar een gespecialiseerde 360 graden fotografie partij.

Het innovatieve karakter van het gehele team van De Laser Frezer heeft voor een stabiele groei gezorgd. Zo word er continu geleerd en passen we bijna overal systemen toe. In het begin werden er enkele orders per week verwerkt en anno 2020 verwerken we op piekmomenten soms meer dan 50 orders op een dag. Waar nodig wordt bijgestuurd, zo proberen we de beste klantervaring mogelijk te maken. We horen graag het advies van onze klanten om onze dienstverlening te verbeteren.

Diensten

Naast het (seriematig) lasersnijden van kunststof onderdelen, wat onze corebusiness is, kunnen klanten ook bij ons terecht met technische vraagstukken. Zo tekenen wij schetsen voor onze klanten uit en denken we mee met technische uitdagingen. Er zijn vele soorten kunststoffen en deze gedragen zich allemaal anders, elk type kunststof heeft unieke eigenschappen. We denken graag mee over de meest geschikte oplossing. Hierbij houden we uiteraard rekening met het uiteindelijke doel en het beschikbare budget.

Totaal leverancier

Bij ons kun je online al je lasergesneden kunststof onderdelen en plaatmateriaal bestellen. Onze XL machines kunnen onderdelen fabriceren tot een lengte van 3000mm. Onze kleinste Co2 laser snijdt tot maximaal 20 mm acrylaat, en heeft een bewerkbaar oppervlak van 900x1300mm. Voordeel van deze kleine lasersnijder is dat de hoogte van de werktafel tot ca 50cm kan zakken. Hierdoor kunnen er, naast plaatwerk, ook grote en dikkere onderdelen in gesneden en gegraveerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de nabewerking van spuit-giet onderdelen.

Voor de voedingsmiddelen industrie maken we veelvuldig rubberen en siliconen onderdelen. Een voorbeeld hiervan zijn pakkingen en flexibele afdichtingen. Gesneden rubberen onderdelen kunnen desgewenst na het snijden nog ultrasoon gereinigd worden zodat de snijaanslag wordt verwijderd. Afhankelijk van de dikte van het materiaal kunnen we het ook voor je buigen. In de regel geldt dat materialen dunner dan 3mm gebogen kunnen worden. Onze buigmachine kan theoretisch gezien 2500mm buigen, in de praktijk blijkt bij deze lengtes de kwaliteit van de buiging af te nemen. Als maximale buiglengte hanteren we bij een dikte van 1 mm ca 2000mm, bij 3mm dikte ca 1000mm. Uiteraard beantwoorden wij je vragen hieromtrent graag.

  • Gemiddelde levertijd van 4-7 werkdagen

  • Hightech bewerkingsmachines

  • 145 Soorten kunststof voorradig

  • 1148m² Productieruimte

  • Zowel diepe als brede Technische kennis.

  • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks
Vraag nu je offerte aan

Rob Tangenberg, oprichter De Laser Frezer

Persoonlijk contact

Met zowel brede als diepe technische kennis over lasersnijden en kunststoffen denkt ons team graag met je mee. Je zult ons waarderen door onze persoonlijke en heldere communicatie. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Buiten kantooruren kan er een email gestuurd worden naar [email protected] of er kan gebruik worden gemaakt van de online chat functie. Neem bij vragen en of opmerkingen altijd contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Ons team bestaat uit 8 gedreven mensen

Meer weten?

Wil je meer weten over lasersnijden? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of voor meer informatie. Neem contact met ons op via Chat, bel:+31-528-301-222 of e-mail naar [email protected]

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.

Upload je design