Kunststof Online Lasersnijden

24 uur per dag online lasersnijden, offertes aanvragen en orders plaatsen

Beschikbaar voor alle kunststoffen

Zelf online lasersnijden

In de metaal industrie is in Nederland 24/7Tailor Steel begonnen met een offerte systeem die door de klant “thuis” wordt bediend. Dit offerte systeem maakt online lasersnijden mogelijk. Je upload je tekening, selecteert het gewenste aantal en het gewenste materiaal en je ziet direct je prijs. Heb je met spoed een onderdeel nodig? Dan betaal je iets extra. Kun je wat langer wachten? Dan krijg je levertijd korting. Je kiest dus zelfs je eigen bezorgmoment.

Laagdrempelig

De laagdrempeligheid van een dergelijk systeem zorgt er voor dat gebruikers van het systeem eerder geneigd zijn om offertes aan te vragen. In feite vragen ze niet echt offertes aan maar kun je gewoon gelijk de prijs zien van jouw maatwerk onderdeel. Zo kun je een beetje spelen met de aantallen, materiaalsoorten en materiaaldiktes om zo tot een ideale prijs te komen. Je kunt dit zelf allemaal van achter je scherm doen zonder dat daar een werkvoorbereider van het productiebedrijf aan te pas komt.

Tekenregels

Om een offerte systeem goed te laten functioneren moet de tekening die je upload aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarvoor hebben we tekenregels opgesteld. Iedereen kan deze tekenregels inzien zodat foutmarges in zowel het bewerkte product als in prijsindicaties wordt verkleind.

Rubber afdichting lasersnijden
 • 24/7 Lasersnijden,
 • Online je eigen prijzen genereren,
 • Online je onderdelen bestellen,
 • Korte levertijd, 4-7 werkdagen,
 • Wij kunnen ontwerpen en produceren
 • Persoonlijk advies tijdens kantoor uren

Transparant

Zo’n offerte systeem wordt aan de achterkant volgehangen met voorwaarden. Zodra je een snijtekening upload wordt de prijs van het onderdeel aan de hand van deze voorwaarden berekent. Zo houdt het systeem automatisch rekening met materiaal prijs, aantal snijuren (of minuten), instelkosten (indien van toepassing) en bijvoorbeeld verzendkosten. Als wij langer de tijd hebben om jouw opdracht in te plannen en uit te voeren dan scheelt dat in product prijs. Wij kunnen dan jouw order vaak combineren met een andere order die uit hetzelfde materiaal wordt gesneden. Doordat je zelf direct je prijzen ziet en doordat je zelf alle parameters aan kunt passen die van invloed op de prijs is het systeem erg transparant.

Lonas Online Lasersnijden

Wij beschikken sinds begin 2019 over een online offerte systeem waarmee we in feite ook online lasersnijden aanbieden. Dit systeem huren wij van een bedrijf uit Australie en hebben we LONAS genoemd. Dit staat voor Laser Online Assistent. Dit systeem is alleen niet erg gebruiksvriendelijk dus zijn we op zoek gegaan naar andere systemen. De keuze voor verschillende systemen is niet erg groot. Sterker nog, er zijn slechts enkele aanbieders actief op de Europese markt. Wat een groot nadeel is, is dat je vast zit aan de structuur van een dergelijke aanbieder en dat een offerte systeem, net zoals ons huidige LONAS systeem, op een andere website draait. Ook de maandelijkse abonnementskosten zijn best fors. Daarom hebben wij besloten om hier verandering in te brengen.

De Laser Frezer Online

Uiteindelijk hebben we besloten om ons eigen offerte systeem te ontwikkelen. Het heeft even geduurd maar het offerte systeem is momenteel bijna klaar. Het wordt achter de schermen volop getest. Ons offerte systeem is momenteel volledig gericht op het genereren van Laser offertes, we verwachten dat binnen afzienbare tijd ook frees opdrachten berekend kunnen worden via ons systeem. Zo kun je al je kunststof onderdelen eenvoudig online bestellen. Momenteel testen we de online tool in een afgeschermde omgeving met een aantal klanten. Zodra alle functies zijn goedgekeurd door de developers zullen we hem online beschikbaar maken!

Beschikbaar voor Collega laserbewerkers

Aangezien wij niet de enigen zijn die behoefte hebben aan een online offerte systeem hebben we besloten om ons offerte systeem ook beschikbaar te stellen aan/voor onze collega lasersnijbedrijven. Uiteraard kunnen ook kunststof freesbedrijven gebruik maken van het systeem zodra de freesmodule is geïntegreerd. Verdere details worden nader bekend gemaakt.

Ontvang de beste prijs voor jouw kunststof gesneden onderdelen

Let op! Wij leveren alleen aan bedrijven

Vul je gegevens in en upload je snijtekening. Je ontvangt vrijblijvend en zo snel mogelijk een offerte van ons.

  Wij kunnen met de bestandstypes .dxf en .dwg direct offertes genereren. Heb je geen snijtekeningen? Onze tekenaars kunnen indien nodig ook schetsen uitwerken.

  Ingediende tekening blijven jouw eigendom, wij gaan er discreet mee om en verwijderen tekeningen na de offerte vervaldatum.

  (Geen zorgen, wij respecteren je privacy)

  • Gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen
  • 145 soorten kunststof voorradig
  • Persoonlijk advies
  • 16 hightech bewerkingsmachines
  • 1148m² productieruimte
  • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks

  Let op! Wij leveren alleen aan bedrijven.