Modulair Spatscherm voor de Verkiezingen

PMMA – Helder

Komend jaar dreigt het stemmen een enorme extra belasting te worden voor het milieu. Door het Corona virus zijn gemeentes genoodzaakt om extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Een van die, op het eerste gezicht onschuldige, maatregelen is het plaatsen van Plexiglas spatschermen.

Met het gebruik van spatschermen is natuurlijk niks mis, echter schuilt er een milieubelastend gevaar in het gebruik hier van. Zoals je hebt gemerkt worden tegenwoordig bijna overal Plexiglas spatschermen ingezet als preventie middel. De combinatie tussen ons modulair spatscherm en onze recycling regeling zorgt voor minder milieu belastende verkiezingen.

Duurzaamheid Kunststof Modulair Spatscherm

Zolang het kunststof gebruikt wordt is er nog niet veel aan de hand. Er ontstaat echter een probleem zodra de schermen overbodig zijn geworden of als ze bijvoorbeeld defect raken. Zodra Plexiglas bij het restafval wordt gedeponeerd zal het vernietigd worden. Niet echt duurzaam!

Sterker nog; dit is EXTREEM ZONDE! Plexiglas is namelijk uitstekend te recyclen! Gezien het karakter van de verkiezingen is de kans groot dat de spatschermen die hierbij worden gebruikt, na eenmalig gebruik, bij het restafval worden gedumpt. Doe dit a.u.b. niet, laat het recyclen. Wij produceren lasergesneden schermen van gerecycled plexiglas maar zorgen er daarnaast ook voor dat gebruikte kunststoffen worden gerecycled.

  • Easy Up spatschermen
  • Bouw je eigen veilige stembureau,
  • Van 1 tot 1000+ stuks,
  • Korte levertijd, 4-7 werkdagen,
  • Ook maatwerk mogelijk,
  • Persoonlijk advies,

Cradle-to-Cradle

Wij zijn producent van spatschermen van gerecycled PMMA (Plexiglas) maar nog belangrijker; wij verzorgen voor onze klanten het recycling proces geheel gratis zodat het materiaal zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Dat is pas duurzaam!

Naast het duurzame karakter van onze spatschermen zijn ook de prijzen zeer gunstig. Wij voeren de productiewerkzaamheden in eigen huis uit dus schermen kunnen bij ons zonder tussenhandelaar worden aangeschaft. Dit zie je terug in de prijs maar ook in de flexibiliteit die we bieden. Wij kunnen met onze lasersnij machines ook eenvoudig maatwerk produceren.

Voordelig acrylaat lasersnijden

Laat je Displays door De Laser Frezer maken

Grote series Spatschermen

Uiteraard leveren we naast ons eigen modulaire systeem ook maatwerk spatschermen. De order grootte hierbij maakt niet uit. We produceren van 1 enkel stuks tot 1000+ van dezelfde schermen. Zo hebben we onder andere tal van COOP, AH, Jumbo en andere supermarkten voorzien van Plexiglas spatschermen.  Inmiddels gebruiken, naast allerlei retailers, ook diverse gemeentes uit het hele land onze spatschermen. Van de zuidelijkste gemeente in Limburg tot diverse gemeentes in het noorden. Voor een Twentse gemeente hebben we low budget en multi-inzetbare “Verkiezing spatschermen” ontwikkeld. Door de positieve reacties hierop hebben we besloten hiermee verder te gaan naar ook andere gemeentes.

Kunnen we ook jullie gemeente helpen met het leveren van (eventueel maatwerk) spatschermen? Na de verkiezingen zit je niet met een hoop kunststof opgescheept, wij kunnen transport van jullie locatie naar ons verzorgen zodra de schermen niet meer nodig zijn. Zowel hele schermen als defecte schermen nemen wij retour.

Ook Schermen nodig tijdens de verkiezingen? Wij helpen je op weg!

Of contact ons voor advies.