Perspex onderdelen laten lasersnijden

Perspex is een thermoplastische kunststof en is goed met onze lasersnijders te bewerken. Perspex wordt ook wel Plexiglas genoemd, maar eigenlijk zijn het de zelfde materialen. Ben je op zoek naar een producent die Perspex kan lasersnijden? Dan ben je bij De Laser Frezer aan het juiste adres. Wij kunnen met onze machines allerlei soorten en kleuren Perspex snijden tot een dike van ca 25mm. We werken samen met diverse toeleveranciers vanuit binnen en buitenland, om de beste prijs en kwaliteit te kunnen bieden. Uiteraard werken we alleen met ISO en DIN gecertificeerde en genormeerde grondstoffen. Met onze brede technische kennis zullen we bijna altijd een oplossing hebben, of maken voor jouw vraagstuk. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarvoor wordt Perspex gebruikt?

Perspex wordt voornamelijk voor reclame uitingen en POS-materialen gebruikt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. De Laser Frezer is gespecialiseerd in het produceren van Perspex onderdelen op maat. Dit kan variëren van het maken van onderdelen voor signs tot het maken van onderdelen voor displays. Uiteindelijk zijn de mogelijke toepassingen zijn eindeloos. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op.

Waarom laten lasersnijden?

Een bekende manier om Perspex onderdelen te produceren is door het te laten frezen. Ten opzichte van frezen heeft lasersnijden verschillende voordelen. Door met lasersnijden gebruikt te maken van een bijzonder sterk gebundelde laserstraal, is het mogelijk om met enorme precisie te snijden. Daarbij zorgt de laser voor een hoge vormvrijheid aangezien dit niet wordt beperkt door bijvoorbeeld de dimensie van een boorkop. De randafwerking die wordt verkregen door Perspex met de laser te snijden is mooi en helder. Meer weten? Lees hier meer over lasersnijden.

 • Specialist:
  Wij zijn zijn specialist in het produceren van Perspex onderdelen tot ca 25mm dik!

 • Levertijd:
  Wij hanteren een zeer korte levertijd.

 • Flexibiliteit:
  Wij verwerken eenvoudig spoedopdrachten.

 • Nabewerken:
  Wij bieden diverse mogelijkheden voor nabewerking.

 • Assemblage:
  Wij beschikken over een eigen assemblage afdeling.

 • Techniek:
  Bij beschikken over zowel diepe als brede technische kennis.

 • Milieu:
  Wij spannen ons in om onze eco-footprint te minimaliseren.
  De Perspex afvalstoffen worden onder andere gerecycled.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of heb je vragen voor ons? Wij helpen jou graag.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]