HMPE – Lasersnijden

Hoog Moleculair Polythyleen

HMPE kent een hoge moleculaire dichtheid, waardoor het ook bijzonder slijt- en slagvast is. Tevens voldoen HMPE halffabricaten aan de regelgeving op het gebied van hygiëne, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd wordt. Hierdoor is het een veel voorkomend materiaal in de levensmiddelenindustrie. Deze kunststof wordt vaak gekozen omdat het relatief goedkoop is ten opzichte van de kunststof POM. HMPE kunnen wij uitstekend lasersnijden tot 3mm dikte.

  • Wij lasersnijden HMPE tot 3mm
  • 1148m² productieruimte
  • Persoonlijk advies
  • Gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen
  • Voordelig HMPE van 1 tot 10.000+ stuks
  • Levering in Nederland en België
Vraag nu je offerte aan
Home/Kunststoffen die wij Lasersnijden/Hoog Moleculair Polyethyleen (HMPE)

HMPE onderdelen volgens jouw specificaties

Op zoek naar een leverancier die HMPE onderdelen volgens jouw specificaties produceert? De Laser Frezer heeft ruime ervaring in het lasersnijden van onderdelen uit HMPE. Met onze Anti-Vortex lasersnij-techniek worden randen zeer strak en nauwkeurig gesneden. Wil je één onderdeel, een 0-serie of een grote serie laten produceren? Door moeiteloos een tekening te uploaden ontvang je doorgaans binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte (die wij na akkoord binnen 4-7 dagen al kunnen leveren). Moeten wij met je meedenken wat betreft de productie van kunststof onderdelen? Neem gerust contact met ons op, wij ondersteunen je graag.

Voordelen van HMPE

HMPE is volledig goedgekeurd voor direct contact met levensmiddelen. Het materiaal is vochtafstotend, slijt- en slagvast en chemisch bestendig. Hierdoor is het dé Food Grade kunststof binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ben jij ook op zoek naar HMPE oplossingen binnen o.a. de voedingsmiddelenindustrie? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Andere Food Grade kunststoffen die wij bewerken zijn:

HMPE lasersnijden

Laat je HMPE door De Laser Frezer lasersnijden

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.

Upload je design