De Laser Frezer

Kunststof putdeksels op maat laten maken?

“Een putdeksel, ook wel verzonken put of putafdekking genoemd, wordt toegepast op zowel een buitenterrein, balkon of in binnenruimtes om zo het vuile water af te kunnen voeren en het afval tegen te houden zodat het leidingwerk niet verstopt raakt.”

De vorm van een putdeksel

De vorm van een putdeksel is bij renovatie erg belangrijk. Als putdeksels vervangen moeten worden dan moeten ze natuurlijk wel passen. Tegenwoordig worden er andere vormen en maten putdeksels geproduceerd dan vroeger. Bij nieuwe gebouwen is dit geen issue, daar worden gewoon nieuwe putten geplaatst. Daarentegen bij renovaties van bijvoorbeeld flatgebouwen, loopt men steeds vaker tegen een probleem aan. De oudere modellen in met name balkons zijn meestal rond en zijn moeilijk te verkrijgen in de juiste maatvoering. Fabrikanten als Dyka en Wavin zijn sinds enkele jaren gestopt met de productie van bepaalde soorten putdeksels. Als je dus je balkon moet renoveren en de putdeksels zijn beschadigd of zelfs helemaal verdwenen dan heb je een probleem. Je moet de vloer deels (laten) uitbikken, zodat het nieuwe putten segment geplaatst kan worden. Je kunt je wellicht voorstellen dat dit niet het meest zinvolle werk is. Wij frezen daarom kunststof putdeksels op maat!

Wij maken Dyka en Wavin putdeksels die ze zelf niet meer produceren!

Dat scheelt je veel sloop- en herstelwerk.

Kunststof putdeksel

Door een op maat geproduceerde kunststof putdeksel te gebruiken, kun je dus hoge sloop- en herstelkosten tegengaan. Doorgaans produceren wij voor diverse vastgoedbedrijven deze “ouderwetse” modellen putdeksels uit PVC ( RAL 7011). Deze maken we voor je op maat en op die manier is er bijna voor elke situatie een geschikte oplossing.

PVC putdeksels op maat, hoe werkt dat?

Staat er een renovatie of verbouwing in de planning en ben je opzoek naar kunststoffen putroosters? Kun je nergens de geschikte maat en/of vorm vinden? Wij maken ze voor je op maat. Graag ontvangen wij een oud exemplaar die we na kunnen maken. Een andere optie is om ons de tekeningen te sturen met daarbij de gewenste aantallen, afmetingen en dikte, zodat wij hiervoor een offerte kunnen opmaken. Is de offerte akkoord, dan ontvang je meestal binnen 3 á 4 weken je onderdelen op maat.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd naar prijzen voor deze kunststof putdeksels voor jouw vastgoedproject? Stuur ons jouw tekeningen op naar info@delaserfrezer.com en ontvang een vrijblijvende offerte voor je onderdelen op maat. Heb je nog vragen omtrent kunststof putdeksels? Neem ook dan gerust contact met ons op.

kunststof putdeksels op maat