Vervangingsonderdelen voor klassiekers

Lasersnijden biedt uitkomst als het gaat om produceren van onderdelen die niet meer in de fabriek gemaakt worden. Bij ons kun je vervangingsonderdelen laten maken van 1 tot 1000+ stuks en dit voor een goede prijs met persoonlijk contact. Onze opdrachtgevers ervaren een combinatie van deze twee aspecten als zeer prettig.
Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zijn van mening dat je op die manier een stuk prettiger zaken doet, plus dat je in ruil soms mooie verhalen krijgt. Zo ook bij Guy. Een tijd geleden kregen wij de aanvraag via ons offerte formulier. In de aanvraag vroeg Guy of wij een replica hefboom voor een voor-rem konden snijden die vervolgens in een klassieker uit 1936 werd gemonteerd. Guy ontving snel een offerte waarmee hij akkoord ging.

Terrot HSSG 1936

De hefboom bestaand uit staal S235JR 6mm werd gesneden en vervolgens verstuurd naar Guy. Continu zijn wij bezig om onze dienstverlening te verbeteren, vandaar dat wij onze klanten na verloop van tijd vragen om hun ervaringen. Zo ook bij Guy.

Toevallig was Guy de dag dat wij hem om feedback vroegen net klaar met het monteren van de hefboom in zijn klassieke motor. Een Terrot model HSSG uit het jaar 1936 om precies te zijn. Een Franse motor die na de 2e wereldoorlog nog een aantal jaren is blijven bestaan maar daarna verdween van de motormarkt.

“Dergelijke motoren worden hedendaags gebruikt om af en toe rond een kilometer of 30 te rijden. Sommige eigenaren in Frankrijk gaan er zelfs nog mee op vakantie en rijden er honderden kilometers mee!”   “Misschien doe ik dat later ook nog een keer.” Aldus Guy.

Kunststof onderdelen lasersnijden

Erg tevreden

In de reactie op onze mail aan Guy konden wij lezen dat Guy erg tevreden was met onze dienstverlening.

“Ik ben tevreden omdat de maatvoering van de tandkrans goed is nagekomen wat voor een rem zeer belangrijk is. Ik zal jullie zeker aanbevelen als het gaat om kritische tienden van millimeters snijwerk ?” – Guy.

Dit zijn natuurlijk de berichten waarvoor wij het doen!

Vervangingsonderdelen

Doordat de Terrot al een tijd van de motormarkt is verdwenen, kan je je voorstellen dat vervangingsonderdelen voor deze motoren tegenwoordig zeldzaam zijn. Wanneer je door passie voor een dergelijke klassieker wordt gedreven om deze weer werkbaar te maken, is het vervelend dat zulke onderdelen lastig te verkrijgen zijn. Wij bij De Laser Frezer begrijpen dit als geen ander. Lasersnijden biedt hierbij dé oplossing. Zo kunnen wij (net zoals bij Guy) jou voorzien van replica onderdelen voor o.a. klassieke motoren.

Meer weten? Neem contact met ons op of lees over wat lasersnijden precies is.