machinebouw

Kunststof Lasersnijden voor de machinebouw

Kunststof lasersnijden wordt in de machinebouw nog niet volledig benut. Deze techniek biedt vele voordelen ten opzichte van kunststof frezen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld de prijs. Lasersnijden is meestal voordeliger dan frezen. Lees alle voordelen over kunststof lasersnijden op deze pagina.

Wij fabriceren kunststof halffabricaten voor de machinebouw met behulp van laser-snijtechniek. Je hebt voor een nieuw project kunststof gesneden onderdelen nodig en bent op zoek naar een leverancier voor deze onderdelen op maat. Vaak zijn de doorloop- of levertijden te lang. Bij De Laser Frezer krijg je binnen 1 werkdag een offerte en ligt de gemiddelde levertijd tussen 4-7 dagen. Wil je de touwtjes volledig zelf in handen hebben? Dan kun je tevens gratis gebruik maken van ons online offertesysteem. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kunststof halffabricaten

Jaarlijks lasersnijden wij duizenden kunststof onderdelen voor machinebouwers verdeeld over Duitsland,  Nederland en België.

Voor huidige klanten in de machinebouw snijden wij onder andere tandwielen, pakkingen, machine-omkappingen en beglazingen op maat. Dit soort halffabricaten vervaardigen wij uit bijvoorbeeld POM, Polycarbonaat, Rubber of Acrylaat. Uiteraard kunnen wij ook replica’s van beschadigde transparante beschermkappen voor je maken. Dit doen we veelvuldig voor diverse bedrijven.

Conform specificatie

Je zit natuurlijk niet te wachten op verkeerde en of slecht passende onderdelen. Alle onderdelen die wij voor je lasersnijden vallen binnen ISO / NEN 2768-1 M  toleranties. Vooral bij seriematige productie laten we onze machines altijd eerst een aantal test exemplaren uitsnijden. Deze worden nauwkeurig geïnspecteerd waarna we de volledige batch, uiteraard met inspecties tussendoor, uitsnijden.

Ontwerp

Wij denken, indien nodig, graag met onze klanten mee vanaf het eerste ontwerp. Hierdoor vinden we het ook erg leuk om je te ondersteunen bij de productie van het prototype, de 0-serie en de productie daarop volgend. Door de brede en diepe kennis kunnen wij innoverend advies geven om jouw producten nog beter te maken. Zo kun je bij ons terecht voor nauwkeurig lasersnijwerk conform jouw specificatie, maar kunnen wij indien gewenst ook meehelpen met het ontwerp.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.