Lasersnijden kunststof voor machinebouw

Lasersnijden voor de machinebouw

Wij fabriceren kunststof halffabricaten voor de machinebouw met behulp van laser-snijtechniek. Je hebt voor een nieuw project kunststof gesneden onderdelen nodig en bent op zoek naar een leverancier voor deze onderdelen op maat. Vaak zijn de doorloop- of levertijden te lang. Bij De Laser Frezer krijg je binnen 1 werkdag een offerte en ligt de gemiddelde levertijd tussen 4-7 dagen. Wil je de touwtjes volledig zelf in handen hebben? Dan kun je tevens gratis gebruik maken van ons online offertesysteem. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Home/Lasersnijden voor de machinebouw

Kunststof halffabricaten

Jaarlijks snijden wij duizenden onderdelen voor machinebouwers verdeeld door Nederland en België. Wij denken graag met onze klanten mee vanaf het eerste ontwerp, de 0-serie en de productie daarop volgend. Door de brede en diepe kennis kunnen wij innoverend advies geven om jouw producten nog beter te maken.

Voor huidige klanten in de machinebouw snijden wij onder andere tandwielen, pakkingen, machine-omkappingen en beglazingen op maat. Dit soort halffabricaten vervaardigen wij uit bijvoorbeeld POM, Polycarbonaat, Rubber of Acrylaat.

Machine onderdelen nodig?

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Of contact ons voor advies.

Upload je design