Verzending van je bestelling

Je kunt je wellicht voorstellen dat er veel tijd gaat zitten in het produceren van maatwerk onderdelen. In de praktijk is dat namelijk serieus het geval. We krijgen steeds vaker relatief grote orders. Orders met meer dan 1 dag, 1 week en soms zelfs een maand aan productietijd. Ook al zijn de materiaalkosten relatief laag, dan kun je je voorstellen dat het kostbare zendingen zijn als we er zo lang aan hebben gewerkt.

Voorheen kwam het af en toe voor dat er bepaalde zendingen (tijdelijk) verdwenen. Super irritant natuurlijk als je op je producten zit te wachten, maar voor ons ook erg vervelend. Zo is er één keer een pallet zoekgeraakt met HDPE onderdelen waar meer dan 2 weken productietijd in zat 💲 😥.

Gelukkig is die pallet weer terug gevonden, die bleek bij “de buren” in een verzamelgebouw te zijn afgeleverd. Maar we hebben hier wel direct actie op ondernomen!

👉 Sinds eind 2022 worden alle orders van meer dan 1000 euro excl. btw opgestuurd inclusief GPS-tracker. Hiermee kunnen wij de zendingen wereldwijd traceren, handig voor ons maar ook zeker voor onze opdrachtgevers.

De tracker wordt ingepakt in een retourdoos, inclusief gratis retourlabel, bij de klant afgeleverd. Een gratis service die tot nu toe al veel duidelijkheid heeft gegeven 😎