HMPE lasersnijden

HMPE – Hoog Moleculair Polyethyleen

De Laser Frezer is specialist op het gebied van het bewerken van de kunststof hoog moleculair polyethyleen (HMPE). Door de hoge moleculaire dichtheid van het materiaal is HMPE super slijt- en slagvast.

HMPE is levensmiddelen geschikt en hecht zich haast niet aan andere materialen. Daarbij heeft het materiaal amper tot geen vochtopname.

HMPE wordt zoal gebruikt voor de: Transportsector, Voedingsmiddelenindustrie, Machinebouw en Conserven- en zuivelindustrie.

Prijzen HMPE Lasersnijden

De prijs van het lasersnijden van HMPE is, net al bij andere materialen, afhankelijk van de materiaalprijs en van de lasersnij-tijd. Standaard hebben wij diverse diktes HMPE op voorraad. Wij snijden HMPE tot ca 3 mm, onze machines kunnen handelsformaten HMPE verwerken.

Dikte Afmeting volle plaat Materiaal Kleur €/m2 op maat €/m2 hele plaat
1mm 2000x1000mm HMPE500 XT Naturel 10.90 10.22
2mm 2000x1000mm HMPE500 XT Naturel 21.78 20.42
3mm 2000x1000mm HMPE500 XT Naturel 31.34 29.39

De prijs voor jouw specifieke product hangt af van de complexiteit en de hoeveelheid snijlijnen en uiteindelijk de tijd die benodigd is om het product te maken.

Uiteraard kunnen wij je altijd vrijblijvend van een offerte voorzien.

Benieuwd Naar de Prijs?

Vul je gegevens in en upload je snijtekening. Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte van ons.

Wij kunnen met de bestandstypes .dxf en .dwg direct offertes genereren. Heb je geen snijtekeningen? Onze tekenaars kunnen indien nodig ook schetsen uitwerken.

(Geen zorgen, wij respecteren je privacy)