PE Mousse Lasersnijden

Wij snijden voordelig mousse onderdelen voor o.a. de verpakkingsindustrie, product presentatie en flightcases.
Bij het laser snijden van mousse zijn er een aantal aandachtspunten waarmee je rekening moet houden, gelukkig hebben we het lasersnijden van mousse helemaal in de vingers! Bijna alle soorten mousse kunnen wij bewerken met onze lasersnijder. Ons meest gebruikte mousse is zwart PE foam. Deze mousse is verkrijgbaar in verschillende diktes. Uiteraard kunnen wij ook mousse leveren in allerlei andere kleuren, zoals rood, geel, paars en blauw. Vraag ons naar de mogelijkheden! Doordat wij dit materiaal veel verwerken kunnen we het voor een scherpe prijs aanbieden.  Naast het lasersnijden is het ook mogelijk om mousse inlays te laten assembleren. Wij kunnen de mousse lagen voor je op elkaar verlijmen. Hier gebruiken we diverse technieken voor zodat er een nagenoeg naadloos eindresultaat ontstaat.

 • PE Mousse Lasersnijden tot ca 80mm
 • Dagelijks snijden wij Mousse onderdelen
 • 10 verschillende kleuren Mousse beschikbaar
 • Gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen
 • Persoonlijk advies
 • Online offertes aanvragen
 • Levering in de hele eu
 • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks

Mousse soorten die wij bewerken

Soorten Mousse Lasersnijden

Wij snijden diverse soorten en groottes Mousse. De maximale breedte is 1500mm en de maximale lengte is 3000mm. Bij de meeste soorten mousse snijdt de laserstraal volledig door het materiaal en blijft er een gladde snijrand achter. Echter vervuilen sommige soorten mousse tijdens het laser bewerken. Hierdoor smelt het materiaal van de zaagsnede, wat resulteert in een plakkerige snijrand die soms bruin verkleurd.
Neem voor vragen over jouw soort mousse altijd contact met ons op.

Mousse Lasergraveren

Soms is het nodig om een logo of een kenmerk in het mousse aan te brengen. Dit kan met behulp van Lasergraveren gedaan worden. PE mousse kan uitstekend gegraveerd worden. Het contrast is niet hoog dus je kunt geen foto’s of kleurtinten graveren. Wel is het zeer goed mogelijk om een tekst, website, bedrijfsnaam te graveren in de mousse. Daarnaast kunnen we de meeste logo’s ook graveren in mousse. Het kan zijn dat jouw logo hier niet voor geschikt is. Neem daarom altijd contact met ons op voor het graveren van jouw bedrijfslogo in mousse.

Mousse Lasermarkeren

Het lasermarkeren van mousse doen wij niet. Het materiaal is niet geschikt om te lasermarkeren.

PE Mousse fabrikant

Naast de bewerking van mousse leveren we ook volle platen. Onze mousse platen zijn er in verschillende kleuren. Onze Mousse soorten zijn er in verschillende gewicht-klasses en hardheden. Het PE mousse dat we per volle plaat leveren heeft een gewicht van 30 kg/m3 (SG30).

Dit is een erg mooi materiaal voor allerlei toepassingen. Het heeft een luxe uitstraling en kan jaren lang gebruikt worden. Daarnaast is het een voordelige mousse soort. Je kunt het eenvoudig zagen, snijden en frezen. Uiteraard kun je het ook heel goed en veilig lasersnijden. Het mousse geurt niet!

Neem voor de actuele prijzen voor een volle mousse plaat contact met ons op!

PE Mousse Lasersnijden

Laat je mousse door De Laser Frezer lasersnijden

Kleuren PE mousse

Meestal gebruiken we PE mousse in de kleur zwart waardoor we hier een standaard voorraad van hebben. Daarom is de levertijd van deze kleur zeer kort. Naast de zwarte variant bieden we ook mousse aan in verschillende kleuren. Zo hebben we mousse in de volgende kleuren:

 • Rood,
 • Oranje,
 • Geel,
 • Groen,
 • Legergroen,
 • Blauw,
 • Paars,
 • Roze,
 • Grijs,
 • Wit,
 • (en natuurlijk zwart)

Beschikbare diktes

Deze kleuren zijn, net als zwarte mousse platen, verkrijgbaar in platen van 1200x2000mm in de volgende diktes:

 1. 5mm
 2. 10mm
 3. 15mm
 4. 18mm
 5. 20mm
 6. 30mm
 7. 40mm
 8. 50mm
 9. 60mm
 10. 80mm
 11. 90mm
 12. 100mm

Neem voor afwijkende maten contact met ons op!

Wil je meer weten over mousse Lasersnijden? Kijk dan eens op deze paginas:

 1. Op de pagina foam inlays en inserts op maat  vertellen we je de ins- en outs over de mogelijkheden voor het op maat maken van mousse inlays. Deze mousse inlays worden door ons met de laser gesneden en vervolgens geassembleerd of gelijmd. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw specifieke insert bij ons te laten maken.
 2. Naast mousse inlays en inserts produceren we ook maatwerk interieurs voor Pelicases. Deze interieurs kunnen volledig naar wens worden geproduceerd uit onder andere PE mousse. Dit materiaal is erg sterk, neemt geen vocht op en is schokabsorberend. Hierdoor is het een erg geschikt materiaal voor mousse interieurs.
 3. Ook leveren we af en toe, overigens steeds vaker, specials! Deze specials zijn voor eenmalige toepassingen of specifiek ontworpen voor een unieke toepassing. Zo hebben we bijvoorbeeld een mousse insert ontworpen en lasergesneden voor stichting AAP. Meer informatie over dit project vind je op onze algemene pagina over PE Foam lasersnijden.