Foam en Schuim Lasersnijden

Wij snijden voordelig schuim onderdelen voor o.a. de verpakkingsindustrie, retail en flightcase bouwers.
Bij het laser snijden van Schuim en Foam onderdelen zijn er een aantal aandachtspunten waarmee je rekening dient te houden, gelukkig hebben we het lasersnijden van Foam helemaal in de vingers! Bijna alle soorten schuim kunnen wij bewerken met onze lasersnijder. Ons meest gebruikte schuim is PE foam. Dit schuim is zwart en verkrijgbaar in verschillende diktes. Doordat wij dit materiaal veel verwerken kunnen we het voor een scherpe prijs aanbieden.  Naast het lasersnijden is het ook mogelijk om de verschillende schuim onderdelen te laten assembleren. Wij kunnen de verschillende lagen voor je op elkaar verlijmen. Hier gebruiken we diverse technieken voor zodat er een nagenoeg naadloos eindresultaat ontstaat.

  • PE-Foam Lasersnijden tot ca 20mm
  • Duizenden uren Foam en Schuim ervaring
  • Gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen
  • Persoonlijk advies
  • Online offertes aanvragen
  • Levering in zowel Nederland als aan België
  • Voordelig van 1 tot 10.000+ stuks
Genereer online je eigen offerte!

Foam soorten die wij bewerken

Soorten Foam Lasersnijden

Wij snijden diverse soorten en groottes schuim. De maximale breedte is 1500mm en de maximale lengte is 3000mm. Bij de meeste Foam en schuimsoorten snijdt de laserstraal volledig door het materiaal en blijft er een gladde snijrand achter. Echter vervuilen sommige soorten Foam tijdens het laser bewerken. Hierdoor smelt het schuim van de zaagsnede, wat resulteert in een plakkerige snijrand .
Neem voor vragen over jouw soort Foam altijd contact met ons op.

Foam Lasergraveren

Het lasergraveerproces kan worden gebruikt om patronen en ontwerpen in het schuimoppervlak te maken. Lasergraveren kan ook worden gebruikt om informatie, zoals bijvoorbeeld een type, serie of artikelnummer op een voorwerp te vermelden. Het contrast van een gravering is laag.

Foam Lasermarkeren

Het lasermarkeren van Foam kunnen wij alleen bij metal Foam soorten.

Laat je Foam door De Laser Frezer lasersnijden

Wij voeren de volgende Laserbewerkingen uit:

Alle materialen hebben unieke kenmerken die bepalen hoe de laserstraal samenwerkt en bijgevolg het materiaal modificeert. Dit geldt ongeacht of men het lasersysteem gebruikt als een “lasersnijder”, “lasergraveerder” of “lasermarkering”. In bovenstaand overzicht kun je zien hoe veelzijdig het bewerken van Foam en Schuim is. Ben jij op zoek naar een oplossing? Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem contact met ons op.