Covid-19 Bescherming: Hoe een Spatscherm veiligheid biedt

Iedereen heeft er op moment mee te maken. Het Covid-19 Virus. Wereldwijd verspreidt het zich als een lopend vuurtje en moeten er maatregelen worden getroffen om dit virus tegen te gaan. Je wil zowel je personeel als klant in een zo veilig mogelijke situatie houden. Maar welke maatregelen neem je dan?

Spatschermen produceren

Zo’n drie weken geleden zijn wij begonnen met het produceren van Spatschermen voor balies in o.a. supermarkten en drogisterijen, om zo verspreiding van het virus tegen te gaan. In de praktijk lijkt het eenvoudig om 1,5 meter afstand te houden, maar dit valt nog niet mee. Doormiddel van een spatscherm op of boven de balie, neem je automatisch de nodige afstand en is een kuchje of het niezen naar elkaar toe uitgesloten.

Soorten spatschermen

We zijn begonnen met 2 soorten schermen aan te bieden, een staande variant en een hangend Spatscherm met de afmeting 1×1 meter. Door dit scherm boven je balie te hangen of op je balie te zetten, creëer je een afscheiding tussen het personeel en de klant. Het materiaal dat wij gebruiken (PET-G) is zeer licht van gewicht, gemakkelijk schoon te maken en tevens zeer sterk. Hierdoor kan het goed tegen een stootje en bevestig je het eenvoudig aan ieder plafond. Wanneer wij het hangende scherm leveren, krijgt de klant er bevestigingsmateriaal bij. Zo leveren wij een compleet pakket wat gelijk in gebruik kan worden genomen.

Ook spatschermen voor Personenvervoer

Honderden spatschermen hebben we inmiddels geleverd aan bedrijven in verschillende sectoren. Ook zijn we begonnen met het maken en leveren van spatschermen voor personenvervoer. In deze sector zit je dicht bij elkaar en is veiligheid geboden. Voor bijvoorbeeld taxibedrijven is dit spatscherm op maat te bestellen (elke auto heeft natuurlijk een andere formaat en dus een ander soort spatscherm nodig). Zo ga je verspreiding van het virus tegen en kun je gewoon je diensten blijven aanbieden.

Niet onopgemerkt gebleven

Blijkbaar zijn we niet onopgemerkt gebleven, na enige tijd kregen we bericht om geïnterviewd te worden voor zowel de Hoogeveensche Courant en RTV Drenthe. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Toch blijft het uiteindelijk ons doel om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te bereiken en zo samen het virus tegen te gaan. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Hoogeveensche Courant

RTV Drenthe

Lasersnijden hoogeveen

De vraag naar de schermen is enorm. We hebben al grote aantallen geleverd en nog steeds worden er veel bestellingen/aanvragen gedaan, zowel vanuit Nederland, België en Duitsland. Want voor iedereen telt hetzelfde, we willen ons personeel en onze klanten gezond houden en dit virus te boven komen.

Kunnen we jou ook helpen?