Contactgegevens

Berend Jan Andringa
Berend Jan Andringa
17. Juni, 2024.
Met veel plezier aan het werk dankzij de gereedschapsinlays van De Laser Frezer. Persoonlijk contact en goede service typeren deze mooie onderneming. Bedankt voor de samenwerking!
Kevin Lanslots
Kevin Lanslots
10. Juni, 2024.
Prima kwaliteit & snelle afhandeling.
Carel Hassink
Carel Hassink
28. Mei, 2024.
snelle digitale service, resulteert in vlotte productie Uploaden dwg file, en hoppa een offerte volgt. Snelle productie, acceptabele prijs per eenheid Pakking voor afdichting van VAG series electrische accu's tbv gebruik als energie opslag sytemen voor peak shaving off-grid, dynamic ESS toepassingen. Carel Hassink pro-LOX bv Obdam, https://grn-storagesystems.eu/
Michael Sosef
Michael Sosef
19. April, 2024.
Snel en het ziet er goed uit. Gladde randen by het snijden van 1mm lexan. Beter dan watersnijden!
Youri Pegge
Youri Pegge
9. April, 2024.
super snel en netjes geleverd! goede track and trace. zeker een aanrader
Harrie Hendriks
Harrie Hendriks
8. April, 2024.
Arodo heeft de juiste partner gevonden in het maken van de beste inlay voor de nieuwe gereedschapswagens. Gewoon een foto mailen hoe je de indeling wilt hebben en het benodigde gereedschap opsturen. De laserfrezer maakt dan het onmogelijke mogelijk. Snel en transparant, gewoon een Top bedrijf.
boudewijn lammers
boudewijn lammers
13. Maart, 2024.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Als je vragen hebt krijg je duidelijk en snel antwoord. En geven snel en goede offerte prijzen! Echt een top bedrijf!
Sanne Kwant
Sanne Kwant
10. Maart, 2024.
Voor kunststof lasersnijden gaan we altijd naar de Laser Frezer. Zeer goede kwaliteit en bij vragen denken ze altijd mee!
Tom
Tom
26. Oktober, 2023.
De producten en diensten die door De Laser Frezer zijn geleverd, hebben aan onze verwachtingen voldaan en deze zelfs overtroffen. De aandacht voor vakmanschap is duidelijk zichtbaar. De Laser Frezer heeft snel service en ondersteuning geboden. Na ontvangst van de eerste bestelling waren er een paar kleine afwijkingen tov de eerste sample order. Echter, is dat geheel aan ons te verwijten als opdrachtgever. Na contact is er meteen actie ondernomen en zijn deze onderdelen meteen vervangen voor nieuwe. Zonder de inzet van het bedrijf was het niet gelukt om aan onze unieke behoeften te voldoen, zoals de gravering van teksten en iconen op één van de door ons bestelde lagen foam (Zie toegevoegde afbeeldingen). Tenslotte zorgde de snelle en stevig verpakte levering ervoor dat onze bestellingen ruim op tijd en in onberispelijke staat arriveerden. Tevens verpakt inclusief een tracker zodat de zending nooit spoorloos raakt, een uiterst prettig idee. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking. Nogmaals bedankt voor de service en uitzonderlijke producten, Square Audio BV
Laurent V.
Laurent V.
25. Oktober, 2023.
Denken heel goed mee. Bedankt voor vlotte opvolging.

De Laser Frezer
Edisonstraat 16
7903 AN Hoogeveen
Tel: + 31 528 – 301222
E-mail: info@delaserfrezer.com

KvK-nummer: 77113489
Btw nummer: NL860905007B01
IBAN: NL08INGB0009272300
BIC: INGBNL2A

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

We worden vertrouwd door zowel grote als kleine bedrijven:

Heb je een vraag voor ons?

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden je vraag binnen 24 uur!


Geen zorgen! Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en intellectueel eigendom.