Displays op maat

PMMA, PETG en PE-FOAM

POS Displays, ook bekend als Point Of Sale displays, worden gebruikt in winkels om producten op een aantrekkelijke manier aan te bieden. POS displays kunnen uit verschillende materialen bestaan

 1. Karton
 2. Papier
 3. Kanaalplaat
 4. Kunststof
 5. Metaal

Naast bovengenoemde materialen zijn bijvoorbeeld ook de bekende Coca-Cola, RedBull en Monster koelkasten bekende POS displays om (energie)dranken te verkopen.

Wij maken allerlei maatwerk onderdelen, halffabricaten en eind producten. Onder deze eindproducten vallen ook POS displays op maat. Onlangs mochten wij voor Høpla een grote serie displays produceren. Høpla is een anti condens spray die in Corona tijden bij elke kassa hoort te staan. De presentatie van een kwaliteitsproduct bij een kassa moet natuurlijk ook van hoge kwaliteit zijn. Høpla heeft daarom gekozen voor een display van lasergesneden plexiglas met een gravering en een inlay van PE-foam. 

 • Winkel Displays op maat,
 • Luxe POS Displays,
 • Van 1 tot 1000+ stuks,
 • Korte levertijd, 4-7 werkdagen,
 • Wij kunnen ontwerpen en produceren,
 • Persoonlijk advies,
 • Van prototype tot productieserie.

Ontwerpen Displays op Maat

Een display komt tot stand door goed naar een product te kijken, de wensen van de product eigenaar aan te horen en de gedachte/strategie van de winkel eigenaar te analyseren. Het Hopla display is in enkele korte ontwerp “sprints” ontworpen en geproduceerd. Omdat de tijdsdruk enorm was tijdens dit project voor onze opdrachtgever hebben we de opdrachtgever uitgenodigd om bij ons op locatie te komen tijdens het ontwerp en de productie van de eerste modellen displays. Doordat we direct contact hadden, uiteraard op meer dan 1,5 meter afstand, konden we het uiteindelijke display binnen enkele uren ontwerpen. Het voordeel van zo’n directe samenwerking is dat we een basis ontwerp direct kunnen produceren, beoordelen, aanpassen, produceren etc. totdat er het perfecte product ontstaat. Om je een idee te geven, we hebben 3 ontwerpen geproduceerd voordat we bij het uiteindelijke ontwerp kwamen. Dit alles binnen enkele uren. Dat kan natuurlijk nooit als je een opdrachtgever niet direct kunt vragen om een mening. Het liefst slaan we direct spijkers met koppen.

Displays Graveren

Nadat het formaat en ook het ontwerp van de displays klaar waren hebben we de positie van de gravering bepaald. De gravering bestaat uit het logo van Høpla incl. de slogan. Door de producten in de displays te plaatsen en het display op verschillende manieren te bekijken hebben we de juiste hoogte van de gravering bepaald. Het laser graveren van Plexiglas geeft een mooie witte kleur die goed contrast heeft met het heldere plexiglas. De tekst komt mooi boven de anti condens flesjes uit waardoor voor iedereen glashelder is wat voor product Høpla is.

Inlay op maat voor Display

Als laatste is het belangrijk dat de flesjes ook op een nette manier in het display geplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor een nette presentatie en ziet er verzorgd uit. Hiervoor hebben we gezorgd door het lasersnijden van een PE-foam inlay die perfect in het display past. Aan één zijde van de inlay is 4mm afgehaald zodat de deksel van het display precies tussen de inlay en de rand van het display geschoven kan worden. Hierdoor is het totaal product “op te vouwen” voor transport en eenvoudig op te stellen op een balie etc.

Laat je Displays door De Laser Frezer maken

Grote series maatwerk Displays

Uiteraard kunnen wij van prototypes tot kleine series produceren. Daarnaast is ook massa productie mogelijk. Uiteraard allemaal tegen goede en concurrerende tarieven. Voor Høpla hebben we het een aantal stappen doorlopen.

 1. Ontwerp
 2. Prototype
 3. 0-serie
 4. Productie serie
 5. Batch 1, geproduceert
 6. Opgeschaald

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en bieden vele winkels Høpla anti condens spray aan. Heb jij ze al zien staan?

Ze staan bij Jumbo, AlbertHeijn, Bruna, Pearle etc. etc.

Ook displays nodig? Wij helpen je op weg!

Of contact ons voor advies.